top of page
Worker with Ladder

RECRUITMENT

Bij Working The Dots rekruteren we met een ondernemers-mindset. Talent en competenties primeren voor ons boven bakken ervaring of mooie diploma’s! Een winnaarsmentaliteit én coachbaarheid, de juiste werkethiek en gedrevenheid, zijn onze selectiecriteria, aangevuld met wat u belangrijk vindt voor dé match binnen uw team!


We kiezen voor kwaliteit en niet voor het doorsturen van massa’s CV’s. Onze rol is voor u de juiste selectie maken, niet een shortlist aanleveren! We geloven in de kandidaten die we voorstellen. We hebben een groot netwerk en een brede ervaring in white collar profielen, in tal van sectoren en profielen tot C-level.

Afhankelijk van uw wervingsnoden, bieden we u een  recruitmentoplossing op maat aan!

Recruitment-as-a-Service

Elke zoektocht start met een intakegesprek, bij voorkeur met de hiring manager. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat u éxact zoekt, wat de rol van de kandidaat wordt in uw organisatie en wat u verwacht van de samenwerking. Transparantie en samenwerking zijn hier key! Hoe beter we weten wat u zoekt, hoe kwalitatiever we de match kunnen leggen met de kandidaat die u zoekt!
We (her)schrijven de vacature waar nodig om de juiste kandidaten te triggeren en verspreiden deze op verschillende platformen. Daarnaast hebben we doorheen de jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van professionals binnen tal van sectoren.


We gaan actief op zoek naar de meest geschikte kandidaat met de juiste ervaring, ambitie én motivatie. Om de juiste competenties in kaart te brengen, starten we steeds met een screening op CV gevolgd door een telefonische screening waar we de vaardigheden gaan testen. Is deze positief, volgt er een eerste kennismakingsgesprek waar ervaring en competenties uitgebreid worden gematcht aan het gezochte profiel.

 

Waar nodig kan er ook een bijkomend interview en/of assessment worden afgenomen, op maat van de vacature. Door middel van dit selectie-assessment krijgen we inzicht in hoe de kandidaat zou functioneren in de baan waarop hij/zij solliciteert. Tijdens deze realistische praktijksimulatie toetsen we de competenties die nodig zijn voor de job. 

Een goede kandidaat? Dan ontvangt u van ons alle info van de kandidaat, met daarin naast zijn CV, ook onze eerlijke bevindingen en feedback vanuit de selectiegesprekken. Ook hier is transparantie troef! Tijdens de hele procedure staan we u bij om de juiste beslissing te nemen!

We houden van een transparante samenwerking. Geen ingewikkelde formules of kleine lettertjes! Geen astronomische bedragen, wel een vast marktconform percentage afhankelijk van het gezochte profiel. U betaalt een aanwervingsfee, die een percentage bedraagt op basis van het bruto jaarsalaris van de aangeworven kandidaat. 

Wij werken steeds op een ‘no-cure-no-pay’ methode. U betaalt pas voor onze diensten wanneer de kandidaat opstart. We hanteren een garantieperiode van 3 maanden.

​Jullie willen ‘het screenen van cv’s’ (al dan niet tijdelijk) uitbesteden?
Jullie hebben zelf iemand gevonden voor de vacature en willen een assessment uitvoeren op deze persoon?
Ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Hiervoor gelden volgende tarieven (alle vermelde prijzen zijn excl. BTW):

  • Telefonische screening of videocall: € 115,00 per stuk

  • Interview: € 200,00 per stuk

  • Assessment: € 750,00 per stuk

Als uw aanwervingspartner, garanderen we straight-forward feedback! Geen ellenlange rapporten maar een korte en bondige terugkoppeling. En telkens met in het achterhoofd: 'Zou ik de kandidaat zelf aanwerven voor de beoogde rol?'.

Selectie-
as-a-Service

Talent Management
ad interim

Op zoek naar een tijdelijke versterking van het recruitment team?

Heb je nood aan een flexibele en efficiënte recruitmentoplossing?
Wil je iemand inhuren om je wervingsprocessen op te zetten of te optimaliseren?

Ben je een start-up, klaar om een eerste, tweede, ... medewerker aan te nemen?

Wil je een hands-on talent manager/recruiter die met je meedenkt als ondernemer?

Dan ben je bij Sandra aan het juiste adres!

Als recruitment partner heeft zij reeds tal van bedrijven, in al even verschillende sectoren en functies ondersteund met het invullen van vacatures. Het grote verschil met alle andere partijen is dat ze altijd meedenkt alsof het haar eigen bedrijf is.
Verwacht je dus aan een echte sparring partner!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ik wil een offerte aanvragen of meer info ontvangen over:

Bedankt voor de inzending!

WAT ZE VERTELLEN

Met veel sympathie en empathie weet Sandra perfect hoe je je comfortabel voelt als je tijdens je traject zware en ingewikkelde kwesties aan gaat. Ze begeleidt je in elke stap, zeker ook buiten kantooruren en biedt steun op maat! Door haar ervaring en achtergrond kan ze je ook een perfecte weerspiegeling van de arbeidsmarkt geven en de coaching individueel daarop aanpassen. Sandra is ook een top motivatiecoach! Met haar woorden in mijn oor kan ik bergen verzetten!

Silvana

bottom of page