top of page
Sandra leunt (002).JPG

MIJN STIJL ALS COACH : LIEFDEVOL CONFRONTEREND COACHEN, ALTIJD OPRECHT EN AUTHENTIEK.

Sandra

LOOPBAANCOACHING

Droom je van een eigen zaak? Maar wat? En hoe begin je?

Vraag je je af wat je talenten en passies zijn? Welke job bij jou past?

Of je misschien zou gaan (bij)studeren? En wat dan?

Hoe je een optimale work-life balance vindt? 

Wat jouw kansen zijn in je huidige job of op de arbeidsmarkt?

Soms heb je nood aan een klare kijk of aan begeleiding en ondersteuning. Als je vastzit in je job, of een moeilijke levenskeuze moet maken. Als je sterker wil staan als leidinggevende. Of als je als ondernemer even door de bomen het bos niet meer ziet. In dat soort situaties reik ik je graag een helpende hand!

Hoe ik dat aanpak? Door de muizenissen in je hoofd visueel maken, door te durven doorvragen en samen met jou een haalbaar plan uit te werken, op jouw maat en op jouw tempo.


Met loopbaanbegeleiding kijk je ruimer dan je loopbaan. Door oog te hebben voor wie je bent, maak je de juiste loopbaankeuzes, in je huidige werk of voor een nieuwe job.

Mijn doel is mensen met elkaar of met een job verbinden, maar ook jouw loopbaanvraag verbinden met je passies en competenties én de realistische opportuniteiten op de arbeidsmarkt.

Maak de loopbaankeuzes die bij jou passen, je energie geven en doen groeien! In een loopbaantraject op maat, daag ik je uit jouw loopbaan in handen te nemen.

Persoonlijke begeleiding en maatwerk staan centraal. Samen met jou ga ik een individueel traject aan. We maken tijd en ruimte voor ieder gesprek, jij bepaalt het tempo! Dat hoort bij een persoonlijk aanpak. In alle discretie en confidentialiteit, uiteraard.

LOOPBAANCOACHING MET DE  VDAB LOOPBAANCHEQUES

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij het erkend loopbaancentrum Ziezo. Hierdoor kan jij gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB als je voldoet aan de voorwaarden. Hierdoor wordt jouw loopbaanbegeleiding extra voordelig.

 

Jij betaalt 45 € per loopbaancheque en VDAB betaalt de rest. We starten steeds met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Twijfel je of je in aanmerking komt? Contacteer me dan zeker, ik help je graag op weg!

Vrouw aan het werk
Werken bij een café

LOOPBAANCOACHING MET EIGEN INBRENG

Wil je graag loopbaanbegeleiding volgen, maar kom je niet in aanmerking voor de loopbaancheques van VDAB? Uiteraard kan je dan ook loopbaanbegeleiding volgen! Je betaalt dan een vast uurtarief van € 85 excl. BTW. 

Het kennismakingsgesprek is ook voor jou gratis én vrijblijvend!

WAT ZE VERTELLEN

Met veel sympathie en empathie weet Sandra perfect hoe je je comfortabel voelt als je tijdens je traject zware en ingewikkelde kwesties aan gaat. Ze begeleidt je in elke stap, zeker ook buiten kantooruren en biedt steun op maat! Door haar ervaring en achtergrond kan ze je ook een perfecte weerspiegeling van de arbeidsmarkt geven en de coaching individueel daarop aanpassen. Sandra is ook een top motivatiecoach! Met haar woorden in mijn oor kan ik bergen verzetten!

Silvana

Logo VDAB Loopbaanbegeleiding via de loopbaancheques

VDAB LOOPBAANCHEQUES

bottom of page