top of page

Sandra Van Gucht

Nice to meet you! Ik ben Sandra, founder van Working The Dots, gegroeid vanuit mijn passie voor het connecteren van mensen én jobs en gevoed door stevige ondernemerszin. Naast zaakvoerder, neem ik ook de rol van loopbaancoach, recruiter en trainer voor mijn rekening.

Wat je van mij mag verwachten? Je ontdekt het hier!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Not your typical recruiter

Waarom niet? Als recruiter denk ik met een 'ondernemersmind' en een loopbaancoach. Ik wéét wat het kost als werkgever, maar evengoed ook als coach om niet de juiste persoon op de juiste plaats te hebben. Wat een foute hire of een foute werksituatie doet met een onderneming en een mens.

 

Dus is mijn eerste vraag "Wat zoek je nu écht?" en daarmee gaan we aan de slag. Om een goed profiel te kunnen schetsen en goed te begrijpen wat de job inhoudt, wat wordt verwacht, wat de uitdagingen en de benefits zijn, graaf ik zo diep als nodig. Maar ook om te beslissen of jij als kandidaat blij zou worden van de job die ik voor je in petto heb, vraag ik door! Niet naar de klassieke '3 sterke en zwakke punten', maar wel naar je ambities, je dromen en je verwachtingen.

Ik sta voor een open en transparante communicatie in alle richtingen en een partnership. Ik sta achter élke vacature en élke kandidaat die ik voorstel. Twijfels? Dan doen we het niet! En dan benoem ik dat ook. Hebben we niet de juiste expertise in huis? Dan ben ik niet te beroerd dat toe te geven!

 

Mijn achillespees? Kiezen en plannen! Doordat ik ondernemer ben, ligt er veel op mijn plank. En ik ben ook nog eens nogal slecht in 'nee zeggen'. Dus ik durf al wel eens iets vergeten, just so you know... een simpel trekje aan mijn mouw en ik pik het zo snel mogelijk op!

Een loopbaancoach met petten

Als loopbaancoach is mijn doel jouw loopbaanvraag te verbinden met je passies en competenties én de realistische opportuniteiten op de arbeidsmarkt. Maak de loopbaankeuzes die bij jou passen, je energie geven en doen groeien! In een loopbaantraject op maat, daag ik je uit jouw loopbaan in handen te nemen.

Hoe ik dat aanpak? Door de muizenissen in je hoofd visueel te maken, door te durven doorvragen en samen met jou een haalbaar plan uit te werken, op jouw maat en op jouw tempo.

Mijn stijl als coach wordt omschreven als liefdevol confronterend coachen, altijd oprecht en waar nodig met ‘het duwtje in je rug’. Bij mij geen "fluffy aanpak", maar hands-on, realistisch en to the point. 

En die petten? Wel, de afgelopen jaren keek ik vanuit verschillende ooghoeken naar de arbeidsmarkt : als recruiter, loopbaancoach, hiring manager, ondernemer. Steeds met een andere pet op, dook ik in een boeiende en leerrijke journey in een altijd veranderend arbeidslandschap. Dat maakt dat ik je als coach vanuit verschillende invalshoeken kan adviseren. Daarnaast heb ik zelf ook wel een boeiend en soms atypisch pad achter de rug. Benieuwd om daar meer over te lezen? Je vindt een 'recht-uit-het-hart-artikel' over mij hier.

Of je nu bediende of arbeider bent, zaakvoerder of ondernemer in wording, starter of senior, master of zonder diploma, in welke fase je ook zit van je carrière, je bent welkom!

Als loopbaancoach ben ik verbonden aan het erkend loopbaancentrum Ziezo, waardoor je gebruik kan maken van de loopbaancheques van VDAB.

bottom of page